C-vitamin Berry 600 mg

Ár: 5,990 Ft

Berry C 600 mg lúgosan pufferelt C-vitamin rezveratrollal (90 kapszula)

A vörös bioflavonoidok hatékony antioxidáns védelmet nyújtanak, kiváltva a kalcium-aszkorbátot az antioxidáns szerepből, ezáltal lehetővé teszik, hogy a vitamin az alapvető anyagcsere-folyamatokban betöltött szerepét teljesíthesse. A vörös bioflavonoidok és a kalcium-aszkorbát kombinációja biztosítja, hogy Ön a legtöbbet nyerjen e C-vitamin-tartalmú étrend-kiegészítő fogyasztásával. A C-vitamin esetében több lehetőségünk van arra, hogy fokozzuk a hatását a szervezetben. A kalcium-aszkorbát a C-vitamin pufferelt formája, jobban tolerálható azok számára is, akik érzékenyek az aszkorbinsavból készült C-vitamin-tartalmú kiegészítőkre. Antioxidáns hatásánál fogva hozzájárul a káros oxidatív folyamatok, így a sejtek öregedésének gátlásához.

A rezveratrol növényi eredetű hatóanyag, megtalálható többek között a vörös szőlő, és a vörös/lila bogyók héjában és magjában, ezáltal többféle vörösborban is. A rezveratrol sejtjeink antioxidáns védelméért, a szív- és érrendszer egészségéért felel.

Klinikai vizsgálatok és népegészségügyi adatok bizonyítják a rezveratrol és a bioflavonoidok rákellenes és érrendszerre gyakorolt kedvező hatásait. Ajánljuk főleg azoknak, akik szívük és érrendszerük egészségét rezveratrol fogyasztásával szeretnék támogatni.

A kvercetinre jellemző az antioxidáns hatás, szabadgyök-fogó képesség, immunmoduláns, gyulladáscsökkentő hatás, különböző enzimek aktivitásának módosítása vagy akár teljes gátlása. Asztmaellenes, antiallergén, antivirális és antibakteriális hatást mutat.

 

Adagolás: felnőtteknek napi 2 kapszula.
A tabletta bevételét kerülni kell 2 órával más gyógyszerek bevétele előtt és után.
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, glutént, búzát, tartósítószert, szóját és hozzáadott cukrot, élesztőt.

 

Összetétel

Hatóanyag

 

C-vitamin

600 mg

Kalcium

75 mg

Vörös bioflavonoidok

100 mg

Resveratol

6 mg

Quercetin-dihidrát

5 mg

Feketebors kivonat

5 mg

 

...Lúgosan pufferelt C-vitamin rezveratrollal...