Cold-Defense – Megfázás ellen

Ár: 6,350 Ft

Cold-Defense - A megfázás tüneteire (60 kapszula)

A Cold-Defensben használt gyógynövények a megfázás és az influenza tüneteit enyhítik. A Huo Xiang gyógynövény segít megerősíteni a gyomrot. Az Andrographis nevű gyógynövény antimikrobiális és antivirális tulajdonságokkal rendelkezik. A Ginseng és Astragalus formula megerősíti az immunrendszert, segítve az Andrographis hatását. A Fang Feng a Cold-Defensben segít a szervezet természetes méregtelenítő csatornáit megnyitni, ami szintén csökkenti a nyaki és a vállfájdalmakat.
A ginszenggyökér adaptogén hatású, azaz elősegíti az egészségestől eltérő élettani működések normalizálását, növeli a szervezet védekezőképességét a káros fizikai, kémiai és biológiai természetű ingerekkel szemben. A hatásért felelős vegyületek, a ginzenozidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg, és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet.
Andrographis-levél: hatóanyaga diterpén-lakton andrographolid (kb. 2% a levélben), amelyet antibiotikus és gyulladáscsökkentő hatása miatt használnak a távol-keleti gyógyászatban.
Astragalus-gyökér: Az ázsiai orvosok évszázadok óta alkalmazzák az Astragalust a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás kezelésére, valamint immunerősítőként is használják a tradicionális gyógyászatban.
Kínai izsópfű: gyógynövényként használva gyulladáscsökkentő, megfázás elleni, görcsgátló hatása van. A levelek és virágok főzetét tüdő-, orr-, torok-gyulladásos betegségek kezelésénél alkalmazzák, és külsőleg zúzódások borogatására, a dagadás és elszíneződés megakadályozására. Köhögéscsillapító, vérnyomást emelő, asztmás, hurutos panaszok esetén használjuk, de szélhajtó, gyomorerősítő, izzadást csökkentő hatása is van.

Adagolás:
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, glutént, búzát, tartósítószert, szóját és hozzáadott cukrot, élesztőt.
Magas vérnyomás esetén ellenjavallt.

Összetétel
Összetvők: Mennyiség
Észak-amerikai ginzenggyökér  10 mg
Andrographis-levél kivonata 21 mg
Astragalus-gyökér  10 mg
Fang Feng-gyökér  30 mg
Kínai izsópfû (Huo Xiang) gyógynövény  30 mg

 

 

 

 

 
Adagolás: Felnőtteknek 1 kapszula. A javasolt adagot ne lépje túl!
Figyelem: Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a vegyes étrendet! Ne használja, ha terhes, vagy szoptat.