Immuno-First

Ár: 5,400 Ft

Immuno First Étrend-kiegészítő készítmény (60 kapszula)

A fitoszterolok jelen vannak minden növényben. Az étrendünkben található fitoszterolok sajnos nehezen szívódnak fel, ami egyensúlyhiányt okoz a szervezetünkben a növényi zsírok (fitoszterolok) és az állati zsírok (koleszterin) között. Az egyensúlyhiánynak az eredménye számos egészségügyi probléma, amit a legyengült immunrendszer és a magas LDL-koleszterinszint mutat. Tanulmányok kimutatták, hogy a kiegészítő fitoszterolfogyasztás hatékony módja az immunrendszer erősítésének és a koleszterinszint csökkentésnek.
A növényi szteroloknak, illetve sztanoloknak a koleszterinéhez nagyon hasonló szerkezetük van. A szterolok kis mennyiségben számos gyümölcsben, zöldségben, diófélében, magokban, hüvelyesekben, növényi olajokban és egyéb növényi forrásokban megtalálhatóak, továbbá alapvető összetevői a növényi sejthártyának. A béta-szitoszterol (BSS) és glikozidja (BSSG) növények által szintetizált szterolvegyületek. Növényi táplálékainkkal fitoszterolokat juttatunk szervezetünkbe, melyek megtalálhatók az egészséges ember szöveteiben, és a szérumban koncentrációjuk mérhető. A különböző betegségek kisebb előfordulási gyakorisága jól korrelál az elfogyasztott gyümölcsök és zöldségek mennyiségével.
A fitoszterinek képesek egyensúlyban tartani az immunrendszert. Vegetáriánus életmódhoz is alkalmas készítmény.

Adagolás:
Felnőtteknek napi 1 kapszula éhgyomorra bevéve. Kerülje a kapszula tejtermékkel vagy állati zsiradékkal való közvetlen találkozását.
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, glutént, búzát, tartósítószert, szóját és hozzáadott cukrot, élesztőt.

Kapcsolódó cikkek:

Növényi szterolok és sztanolok- bizonyítottan csökkentik a koleszterinszintet

Növényi szterolok és szterolinok imunmoduláló hatása

Összetétel
Összetevők Mennyiség
Növényi béta-szitoszterol 60 mg
Növényi sztigmaszterol 33 mg
Növényi kampszterol 30 mg
Növényi béta-szterolinok 4,5 mg