Joints-First folyadék

Ár: 7,990 Ft

Joints-First folyadék (500ml)

Folyékony ízületi erősítő, amely könnyen felszívódik, és kellemes gyógynövényízű. Az MSM megtalálható sok táplálékunkban, mégis a szervezetünk gyakran hiányt szenved ebből a tápanyagból a túlzottan feldolgozott, kénszegény élelmiszerek miatt. Az öregedési folyamatok folyamatosan felélik az MSM-készleteket. Az MSM-et sok esetben alkalmazzák táplálékkiegészítőként, elsősorban fájdalomcsillapítás céljára. A növényi összetevők elősegítik a glükózamin, az MSN, és kollagén minél hatékonyabb hasznosulását.
A glükózamin szerepet játszhat a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában, és valószínűsíthetően gyulladást csökkentő tulajdonsággal rendelkezik. A külső forrásból bevitt glükózamin pótolja a szervezetbeli hiányt, elősegíti a proteoglikán-szintézist, ezáltal lassítja, illetve megszünteti a porckárosító folyamatokat. A hatásának kifejlődéséhez szükséges idő 2-3 hét, ami a szedésének abbahagyását követően is fennáll néhány hétig. Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. Sportolóknál, nehéz fizikai munkát végzőknél, illetve túlsúlyosoknál gyakran alakulnak ki ízületi porckárosodások, amelyek térd-, könyök- vagy vállfájdalmakkal járnak. A glükózamin segít megőrizni az ízületek, porcok, inak egészségét, jó hatásfokkal segíti a porcok regenerálódását, illetve megakadályozza a további károsodást azzal, hogy karbantartja, mintegy „kenést” biztosít számukra.

Adagolás: naponta 15 ml (1 evőkanál).

Joints-First szirup továbbfejlesztett összetétele miatt véralvadásgátlók szedése mellett is biztonsággal alkalmazható, de konzultáljon kezelőorvosával. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, glutént, búzát, tartósítószert, szóját és hozzáadott cukrot, élesztőt.

Összetétel

 Név

 Aktív/hasznos rész

 Mennyiség mg (RDA%)

Glülózamin-szulfát és -hidroklorid

MSM (metil-szulfonil-metán)

Kollagén (hal)

Tömjénfa kivonat (Boswellia serrata)

Macskakarom (Uncaria tomentosa, kéreg)

Szárcsagyökér kivonat  (Smilax officinalis, gyökér)

Bromelain por (ananász)

D3-vitamin (cholecalciferol)

 

8 %

1,6 %

1,2 %

0,48 %

0,4 %

0,4 %

 

0,4 %

 

 

1200

240

180

72

60

60

 

60

0,005 (200 UI)